Ready to Sport

Inleiding

Ready to sport

Jaarlijks organiseert de buurtsportcoach Uniek Sporten een Ready to Sport evenement in Heliomare onderwijs te Heemskerk. Hier kunnen kinderen deelnemen aan verschillen sportactiviteiten van verenigingen uit de buurt die een Uniek Sporten activiteit aanbieden. 

Dit evenement is er speciaal voor iedereen die wil ontdekken welke beweeg- en sportactiviteit bij hem of haar past. En voor die kinderen die veel plezier willen beleven aan een dagdeel lekker bewegen! Dus vooral voor iedereen! 

Tijdens deze sportdag verleg je je grenzen en zal je zien dat je (ondanks dat je misschien in een rolstoelzit of iets als autisme hebt of iets anders wat je soms in de weg zit als je wilt sporten) meer kunt dan je denkt!

Elke Ready to Sport is weer net even anders, maar je kunt denken aan rolstoelsport, klimsport, balsport, atletiek, verdedigingssport, yoga achtige beweegactiviteit, dans en /of fit en fun activiteiten.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de eerste volgende Ready to Sport dag, stuur dan een mail naar de Buurtsportcoach Uniek Sporten.