Dag van de Sport 2024

Doe ook mee met Dag van de Sport!

Leuk nieuws, Dag van de Sport komt terug naar Beverwijk! Op zaterdag 31 augustus 2024 is iedereen welkom bij alle deelnemende sportaanbieders in Beverwijk om te ervaren hoe leuk sporten is. Ook wij doen weer mee met Dag van de Sport!

Op zaterdag 31 augustus 2024 openen meer dan twintig sportaanbieders in Beverwijk hun deuren voor iedereen. Tussen 11.00 en 15.00 uur krijg je de unieke kans om gratis kennis te maken met verschillende sporten en activiteiten. Leeftijd speelt geen rol; het maakt niet uit hoe oud je bent, je bent van harte welkom! Het is het ideale moment om meerdere sporten en activiteiten uit te proberen.

Wat gaan we doen?
De buurtsportcoaches van Beverwijk Fit en Actief zijn aanwezig in Sporthal de Walvis. Bij ons kunt u kennis maken met onze activiteiten voor de jeugd en met ons sportadvies voor mensen die een afstand tot het reguliere sportaanbod ervaren. Daarnaast zullen we dit jaar de 'Smart Floor' uitrollen. Een unieke mat waarmee we individueel het valrisico kunnen bepalen. Vooral fijn voor mensen die angstig zijn om te vallen of merken dat ze wat minder mobiel worden. Vervolgens geven we advies over het (gratis) cursusaanbod In Balans, Vallen Verleden Tijd en Otago. Trainingen die senioren helpen om meer zeker ter been te zijn, zodat ze langer zelfstandig kunnen wonen.

Gesponsord door het Sportakkoord van Beverwijk en met hulp van veel vrijwilligers, zetten heel veel (sport)verenigingen en (sport)organisaties op zaterdag 31 augustus 2024 hun deuren open tussen 11.00 en 15.00 uur. Samen maken we er een onvergetelijk sportfestijn van!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de Dag van de Sport? Ga naar de website www.dagvandesport.nl.

 

 

Meer informatie over de Dag van de Sport?
Ga naar de website www.dagvandesport.nl.